Alpacaervaringen hier en op locatie

Wandel/ smulcombo

Duur: afhankelijk van de activiteiten.

Na een heerlijk ontbijt een frisse neus halen met onze alpaca’s of even de taartjes er terug afwandelen? Kies voor de uitgebreide alpacaervaring en geniet extra lang van onze wollige vrienden.

We doen niet elke week alle combo’s. Als u op de reservatieknop klikt kan u per datum zien wat er mogelijk is alsook de prijs. in het naseizoen (oktober t/m april) kunnen extra combinaties ingepland worden vanaf 4 personen.

Voor de combo’s gelden dezelfde voorwaarden als voor ‘wandelen met alpaca’s ’en ‘smullen met alpaca’s’ 

LET OP: Als minimum leeftijd houden wij de leeftijd van de wandelingen aan!

Alpaca’s op je verjaardagsfeest, een aanzoek met Alpaca’s, je oma verrassen…

Maak jou gebeurtenis extra speciaal met de aanwezigheid van deze lieve dieren. Onze jongens zijn niet veeleisend. Een afgesloten tuin is wel aan te raden, als u graag wil dat ze ook even los kunnen rond lopen. Hou er wel rekening mee dat zij uw mooie rozen misschien een sappig hapje vinden.

Wij denken graag met je mee. Zolang het een rustige plek is met een stukje gras of een verhard stuk waar we wat stro kunnen leggen, zijn onze alpaca’s al snel in hun hum. Iedereen kan uitgebreid op de foto, stro en hooi nemen we mee en we ruimen eventuele poepjes netjes op.

Onze alpaca’s zijn te boeken vanaf 160 euro per uur excl reiskosten en enkel buiten onze reguliere openingstijden.

Vanaf 15 km buiten Koudekerke rekenen we 0,50 euro/km

Wij bespreken op voorhand met u onze geldende voorwaarden. Onze dieren zijn echte lieverds en hun welzijn en veiligheid staat voor ons altijd voorop. Onze alpaca’s zijn gewend aan kinderen en mensen, maar wij wijzen u er toch graag op dat ze van nature vluchtdieren blijven. Wij zullen hen nooit dwingen iets te doen waar ze duidelijk stress van ondervinden.

Privé ervaring

Onze alpacaervaringen worden altijd in kleine groepen georganiseerd. Per ervaring staat het aantal deelnemers vermeld. Toch liever met uw eigen gezelschap op pad? Al onze ervaringen zijn als privé ervaring te boeken. O.a. leuk voor een vrijgezellen activiteit, familie-uitje, team-uitje. Informeer naar de voorwaarden., vanaf 6 personen rekenen wij geen meerprijs afhankelijk van het gekozen arrangement en de groepsgrote geven wij een aangepast tarief. Kinderfeestjes doen wij enkel op aanvraag.

Alpaca ontmoeting

Duur: +/- 60 minuten

Geen genoeg van de alpaca’s kunnen krijgen en nog is langskomen? Of gewoon is kennismaken en meer te weten komen over onze alpaca’s? Van tijd tot tijd organiseren we ook alpacaontmoeting. Dit is altijd met een beperkte groep. Na een korte introductie in onze ontvangstruimte halen we de alpaca’s erbij en kan er uitgebreid mee op de foto gegaan worden en wat brokjes gevoerd worden.  Hierna zetten we ze, via een klein omweggetje op ons landgoed, samen weer in de wei. 

Tip: tijdens de kerst zetten we een leuke kerstboom, dragen Jurgen en Ferry een leuke krans en zijn ze extra wollig.

Reserveren