Alpacaervaringen hier en op locatie

Kids Alpaca ontmoeting

Duur: +/- 60 minuten

Speciaal voor onze allerkleinste gasten maar ook leuk voor de grotere alpacavrienden! In een kleine groep onze alpaca’s van dichtbij leren kennen. Deze activiteit kan enkel geboekt worden vanaf 2 volwassen deelnemers mét een kind onder de 5 jaar. Na een korte introductie in onze ontvangstruimte halen we de alpaca’s erbij en kan er uitgebreid mee op de foto gegaan worden en brokjes gevoerd worden.  Lekker een glaasje ranja en een alpacakoekje erbij. Er kan ook een alpacakleurplaat gemaakt worden met echte wol van onze jongens!  Hierna mogen jullie ze via een avontuurlijk paadje over ons landgoed naar de weide brengen waarbij de kleinsten ook zelf met de alpaca mogen wandelen.

Tip: tijdens de kerst zetten we een leuke kerstboom, dragen Jurgen en Ferry een leuke krans en zijn ze extra wollig.

Reserveren

Kerst Alpaca ontmoeting met Taart!

Duur: +/-80 minuten

Jinglebells Jinglebells..proef de kerstsfeer in onze alpaca- kerst- boerenschuur. Geniet met onze Alpaca’s van heerlijke appeltaart, warme choco of glühwein. Nog even samen een mooie foto voor de kerstkaart van oma, lekker brokjes voeren. Voor de allerkleinsten is er een klein speelhoekje met duplo of maak een mooie kleurplaat met echte alpacawol!

Tip: tijdens de kerst zetten we een leuke kerstboom, dragen Jurgen en Ferry een leuke krans en zijn ze extra wollig

Reserveren

Privé-Alpaca ontmoeting

Duur: +/- 60 minuten

Vanaf 4 volwassenen. Tijdens deze corona-proof -privé ontmoeting hebben jullie met je eigen gezelschap de onverdeelde aandacht van onze 4 alpaca’s. Onze alpaca’s zijn heel zachtaardig en nieuwsgierig van aard. Een ideaal familie-uitje in deze gekke tijd. Na een korte introductie in onze gezellig ingerichte ontvangstruimte halen we de alpaca’s erbij en kunnen jullie er uitgebreid mee op de foto en ze brokjes voeren. Maak van dichtbij kennis met Ferry en de 3 J’s met een kopje koffie en een koekje. En kom wat meer te weten over hen en alpaca’s. De allerkleinsten kunnen ook een kleurplaat maken. Daarna mogen jullie ze zelf, via een kleine route op ons landgoed, terugbrengen naar de wei

Tip: tijdens de kerst zetten we een leuke kerstboom, dragen Jurgen en Ferry een leuke krans en zijn ze extra wollig.

Reserveren

Onze alpacaervaringen worden altijd in kleine groepen georganiseerd. Per ervaring staat het aantal deelnemers vermeld. Toch liever met uw eigen gezelschap op pad? Al onze ervaringen zijn als privé ervaring te boeken. O.a. leuk voor een vrijgezellen activiteit, familie-uitje, team-uitje. Informeer naar de voorwaarden., vanaf 6 personen rekenen wij geen meerprijs afhankelijk van het gekozen arrangement en de groepsgrote geven wij een aangepast tarief. 

Wollige alpaca Kinderfeestjes doen wij enkel op aanvraag vanaf 7 jaar (in de groep mogen kinderen van 6 jaar mee). Informeer naar onze arrangementen.

Alpaca’s op je verjaardagsfeest, een aanzoek met Alpaca’s, je oma verrassen…

Maak jou gebeurtenis extra speciaal met de aanwezigheid van deze lieve dieren. Onze jongens zijn niet veeleisend. Een afgesloten tuin is wel aan te raden, als u graag wil dat ze ook even los kunnen rond lopen. Hou er wel rekening mee dat zij uw mooie rozen misschien een sappig hapje vinden.

Wij denken graag met je mee. Zolang het een rustige plek is met een stukje gras of een verhard stuk waar we wat stro kunnen leggen, zijn onze alpaca’s al snel in hun hum. Iedereen kan uitgebreid op de foto, stro en hooi nemen we mee en we ruimen eventuele poepjes netjes op.

Onze alpaca’s zijn te boeken vanaf 160 euro per uur excl reiskosten en enkel buiten onze reguliere openingstijden.

Vanaf 15 km buiten Koudekerke rekenen we 0,50 euro/km

Wij bespreken op voorhand met u onze geldende voorwaarden. Onze dieren zijn echte lieverds en hun welzijn en veiligheid staat voor ons altijd voorop. Onze alpaca’s zijn gewend aan kinderen en mensen, maar wij wijzen u er toch graag op dat ze van nature vluchtdieren blijven. Wij zullen hen nooit dwingen iets te doen waar ze duidelijk stress van ondervinden.

Wandel/ smulcombo

Duur: afhankelijk van de activiteiten.

Na een heerlijk ontbijt een frisse neus halen met onze alpaca’s of even de taartjes er terug afwandelen? Kies voor de uitgebreide alpacaervaring en geniet extra lang van onze wollige vrienden.

We doen niet elke week alle combo’s. Als u op de reservatieknop klikt kan u per datum zien wat er mogelijk is alsook de prijs. in het naseizoen (oktober t/m april) kunnen extra combinaties ingepland worden vanaf 4 personen.

Voor de combo’s gelden dezelfde voorwaarden als voor ‘wandelen met alpaca’s ’en ‘smullen met alpaca’s’ 

LET OP: Als minimum leeftijd houden wij de leeftijd van de wandelingen aan!