Over ons

Hallo wij zijn Robin en Nathalie.

Hallo wij zijn Robin en Nathalie. Samen met onze 2 kinderen en een hele boel dieren wonen we met veel plezier op onze boerderij in Koudekerke. Nathalie volgde Robin 10 jaar geleden van Antwerpen naar het mooie Zeeland.  We begonnen ooit met 1 konijntje, maar ondertussen is ons dierenbestand aardig uitgebreid! 

Enkele jaren geleden maakten we zelf van dichtbij kennis met deze bijzondere dieren en was het niet de vraag OF er alpaca’s zouden komen maar WANNEER.  We waren op slag verliefd! (vooral Nathalie dan, maar dat zijn details…) Met de aankoop van Hoeve Larenburg kwam de droom van een eigen Alpaca bedrijfje steeds dichterbij. In 2020 hakten we de knoop door en besloten er vol voor te gaan!

 Ondertussen lopen er vier wollige alpaca-mannen bij ons in de wei waar we nog elke dag van genieten en leren.  

Wij hebben bewust gekozen voor een kleine mannen kudde. Zelf fokken doen we niet. Onze filosofie is echt kleinschalig genieten voor mens en dier. 

Nathalie

Een grote dierenvriend en eigenaar van Hoeve Larenburg. Zij bestiert de alpacaervaringen en zorgt voor de lekkere hapjes. Ook de dieren weten dat er bij haar altijd wel een extra koekje te halen valt. Daarnaast is ze ook werkzaam als paraveterinair bij de Dierenkliniek in Middelburg. Alle dagen tussen de dieren, daar wordt ze blij van.

Robin

Meneer Fix: de kracht achter-, maar soms ook voor de schermen. Na zijn eigen werktijd nog even een  stal bouwen, een deur ophangen hij fikst het allemaal! Daarnaast vindt hij al die dieren eigenlijk toch stiekem ook wel heel leuk en maakt hij zich meteen zorgen als er eentje te hard kucht. 

De Kids

Roan en Julian, toch echt een onderdeel van ons klein team. Helpen met een poepje opruimen, de alpaca’s mee op de wei zetten .. of nog even de overgebleven alpaca-koekjes weg werken. Ze helpen graag een handje mee.

De mensen die je niet ziet…

Maar ze zijn er wel: al onze lieve vrienden en familie die er mee voor zorgen dat wij kunnen doen waar we blij van worden. Dankjewel!