Frequently Asked Questions

Hieronder kan je vaak gestelde vragen terugvinden. Staat jouw vraag er niet tussen? Contacteer ons via het contactformulier.

Nee dat kan niet. Onze alpaca’s zijn enkel op afspraak te bezoeken. Onze dieren vinden aandacht heel leuk, maar moeten ook gewoon dier kunnen zijn. Dus tussen de alpacaervaringen rusten zij lekker uit of plannen wij tijd in om te trainen. Toch meer van onze alpaca’s zien? Volg ons op facebook en instagram

Wij volgen de maatregelen van het RIVM: tijdens de afspraken houden we voldoende afstand, handen moeten ontsmet worden bij binnenkomst voor er alpaca’s aangeraakt worden, in het nachtverblijf moet er een mondkapje gedragen worden. Het toilet wordt voor en na elke alpacaervaring ontsmet. Ook de potjes en schotels worden ontsmet na het bezoek. Uiteraard annuleren wij zelf de afspraak bij klachten of bij een mogelijk corona-contact en verwachten hetzelfde van onze klanten. Onze alpacaschuur is een hele grote ruimte waar we maar met een klein gezelschap zitten, deze wordt ook goed verlucht. Het meeste van de activiteiten vinden buiten plaats.

De meeste van onze activiteiten hebben wij aangepast naar de geldende maatregelen. Daarom is er een extra pagina “corona nieuws” de activiteiten die kunnen doorgaan worden hierop vermeld. Deze pagina wordt aangepast zodra er nieuwe maatregelen van kracht zijn.

Ja parkeren kan op ons terrein, de oprit ligt iets voorbij het huis komend van Zoutelande, of voor het huis, komende van Vlissingen.

Bij veel van onze activiteiten wel, er is ook een verschoonkussen aanwezig. We raden wel aan een draagzak mee te nemen. Onze weides en de meeste wandelingen zijn niet of moeilijk toegankelijk met een kinderwagen. Bij de strand en duinwandeling raden we af om een baby mee te nemen. Wilt u toch graag deze wandeling doen? Dan raden we aan een privé wandeling te boeken via het contactformulier.

Boeken gaat bij voorkeur via het reservatiesysteem. Lukt het niet om via deze weg te boeken, dan zijn wij het snelst bereikbaar via het contactformulier. Wij streven ernaar vragen binnen de 24u te beantwoorden. Tijdens wandelingen en trainingen beantwoorden wij geen telefoons, daarom hebben wij ervoor gekozen zoveel mogelijk digitaal bereikbaar te zijn. Voor een wandeling of activiteit die plaatsvindt binnen de komende 24u kan u wel best bellen als deze op ‘call to book’ staat.

Nee, wij voorzien lekkere hapjes voor de alpaca’s die jullie mogen geven tijdens jullie bezoek.

Via het reservatiesysteem. Hier worden verschillende opties aangeboden. Boekt u via het contactformulier, dan kan u cash of per overschrijving betalen. Wij hebben geen pinautomaat.

Nee, wij hebben zelf geen logeermogelijkheden. Wel zijn er leuke verblijfmogelijkheden in onze directe omgeving. Kijk is bij: Hotel Westduin Largo Dishoek, camping Duinzicht, camping de Broodkist,…

Jazeker! Wij zitten vlakbij strand en duinen van Dishoek. Combineer een bezoek aan ons met een dagje strand. Of in Koudekerke lekker uiteten bij restaurant Morille, een frietje wegprikken bij Jhon’s frituur, een heerlijk ijsje bij de ijsfiets,  nagenieten met een bakje bij Zusscoffee? Of toch nog even een nieuwe outfit scoren bij Wilma’s mode of Wij2? Ook Vlissingen, Middelburg en Zoutelande zijn vlakbij. Kortom: Walcheren- Zeeland bevat alle ingrediënten voor een compleet dagprogramma!

De meeste alpaca’s zijn zachtaardig. Alpaca’s zullen niet snel naar mensen spuwen. Onderling durven ze wel is een rangorde strijd te voeren wat gepaard kan gaan met een kleine spray. Als je pech hebt, sta je daar net tussen. Dit komt echter zeer zelden voor.

Onze alpaca’s zijn kleine kinderen gewend. Wij oefenen regelmatig samen met onze eigen kinderen en de alpaca’s. Bij elke activiteit staat duidelijk aangegeven vanaf welke leeftijd kinderen kunnen deelnemen. Wij hebben hierbij gekeken naar de aard en duur van de activiteit.