Frequently Asked Questions

Hieronder kan je vaak gestelde vragen terugvinden. Staat jouw vraag er niet tussen? Contacteer ons via het contactformulier.

Nee dat kan niet. Onze alpaca’s zijn enkel op afspraak te bezoeken. Onze dieren vinden aandacht heel leuk, maar moeten ook gewoon dier kunnen zijn. Dus tussen de alpacaervaringen rusten zij lekker uit of plannen wij tijd in om te trainen. Toch meer van onze alpaca’s zien? Volg ons op facebook en instagram

Wij volgen de maatregelen van het RIVM:  op dit moment zijn er geen corona regels meer van kracht in Nederland

Ja parkeren kan op ons terrein, de oprit ligt iets voorbij het huis komend van Zoutelande, of voor het huis, komende van Vlissingen.

Bij veel van onze activiteiten wel, er is ook een verschoonkussen aanwezig. We raden wel aan een draagzak mee te nemen. Onze weides en de meeste wandelingen zijn niet of moeilijk toegankelijk met een kinderwagen. Bij de strand en duinwandeling raden we af om een baby mee te nemen. Wilt u toch graag deze wandeling doen? Dan raden we aan een privé wandeling te boeken via het contactformulier.

Boeken gaat bij voorkeur via het reservatiesysteem. Lukt het niet om via deze weg te boeken, dan zijn wij het snelst bereikbaar via het contactformulier. Wij streven ernaar vragen binnen de 24u te beantwoorden. Tijdens wandelingen en trainingen beantwoorden wij geen telefoons, daarom hebben wij ervoor gekozen zoveel mogelijk digitaal bereikbaar te zijn. Voor een wandeling of activiteit die plaatsvindt binnen de komende 24u kan u wel best bellen als deze op ‘call to book’ staat.

Nee, wij voorzien lekkere hapjes voor de alpaca’s die jullie mogen geven tijdens jullie bezoek.

Via het reservatiesysteem. Hier worden verschillende opties aangeboden. Boekt u via het contactformulier, dan kan u cash of per overschrijving betalen. Wij hebben geen pinautomaat.

Nee, wij hebben zelf geen logeermogelijkheden. Wel zijn er leuke verblijfmogelijkheden in onze directe omgeving. Kijk is bij: Hotel Westduin Largo Dishoek, camping Duinzicht, camping de Broodkist,…

Jazeker! Onze boerderij zit vlak bij het strand van Dishoek.  In Koudekerke kan u genieten van een heerlijk ijsje bij de ijsfiets of  u nakletsen met een bakje bij Zusscoffee? Of toch nog even een nieuwe outfit scoren bij Wilma’s mode of Wij2? Ook Vlissingen, Middelburg en Zoutelande zijn vlakbij. Kortom: Walcheren- Zeeland bevat alle ingrediënten voor een compleet dagprogramma!

De meeste alpaca’s zijn zachtaardig. Alpaca’s zullen niet snel naar mensen spuwen. Onderling durven ze wel is een rangorde strijd te voeren wat gepaard kan gaan met een kleine spray. Als je pech hebt, sta je daar net tussen. Dit komt echter zelden voor. 

Onze alpaca’s zijn kleine kinderen gewend. Wij oefenen regelmatig samen met onze eigen kinderen en de alpaca’s. Bij elke activiteit staat duidelijk aangegeven vanaf welke leeftijd kinderen kunnen deelnemen. Wij hebben hierbij gekeken naar de aard en duur van de activiteit.

Wij raden makkelijk zittende kleding in laagjes aan zodat u makkelijk wat aan of uit kan trekken. Geen witte schoenen of broek. Stevige waterdichte schoenen in het naseizoen of bij recente regenval. Voor een strandwandeling: broek die nat mag worden of korte broek, schoenen die makkelijk uitgaan of laarzen, klein rugzakje met handdoek per gezelschap.

Jazeker! Onze jongens houden van een feestje. We hebben 2 formules voor kinderen van 7 tot 14 jaar. Voor meer info: stuur ons een berichtje via het contactformulier!

Ja! Bij aankomst heten wij u kort welkom waarbij we u kort de omgangsregels uitleggen waarna we onze alpacajongens erbij halen. De tijd die ervoor staat bent u dus in het gezelschap van onze alpaca’s.

Nee in tegendeel. Wij zijn een klein familiebedrijf, wij zetten alle opties die in onze agenda passen, open. Zodra er wat geboekt wordt, zetten we andere momenten dicht. Als er een aantal wandelingen geboekt zijn, plannen we naast onze vaste sluitingsdagen extra vrije dagen in voor onze alpaca’s. Zo kunnen onze jongens ook gewoon dier zijn en houden we toch keuzemogelijkheden voor onze klanten.

Ja, u kan dan wel enkel boeken via het contactformulier. Het max aantal personen aangegeven bij de activiteiten is bedoeld voor mensen niet uit 1 gezelschap. Voor wandelingen met meer dan 6 volwassenen geven wij korting afhankelijk van de wandeling. Voor smullen geven wij korting voor een gezelschap met meer dan 8 personen.

Onze filosofie is kleinschalig genieten voor mens en dier, wij nemen dit ook mee in het bespreken van de opties met u.

Ja. Onze filosofie is kleinschalig genieten voor mens u dier. U betaalt voor de hele alpaca ervaring in beperkt gezelschap. Voor we vertrekken, krijgen u en onze alpaca’s op ons terrein ook nog even de kans om aan elkaar te wennen onder het genot van een bakje koffie/thee. Om het eerlijk te houden voor alle klanten geldt: iedereen die meeloopt, betaalt. Zo garanderen we voor iedereen een kleinschalige, persoonlijke ervaring. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen op de regel( bv oma die mobiel beperkt is en toch een klein stukje meewil) neem hiervoor even contact met ons op, wij denken graag mee.