Alpaca Kids

Met (kleine) kinderen genieten tussen de alpaca's

 

Onze alpaca’s zijn deel van ons gezin en van jongs af aan gewend aan kleine kinderen. Wij hebben verschillende activiteiten waarbij kinderen kunnen deelnemen. Het blijven natuurlijk wel dieren, dus hebben wij bij elke activiteit gekeken naar welke minimum leeftijd hierbij past. Deze staat vermeld bij alle activiteiten . Zo is er geen minimum (en maximum 😉 ) leeftijd om onze lieve alpaca’s te ontmoeten tijdens onze meet & feed met gebak!

Neem ook is een kijkje op onze ‘wandelen’  pagina voor een alpacawandeling die bij jullie groep past. En voor de echte jonge alpaca – fans geven we ook spetterende kinderfeestjes waarbij onze alpaca’s de eregasten zijn! 

 

.

Onze alpacaervaringen worden altijd in kleine groepen georganiseerd. Per ervaring staat het aantal deelnemers vermeld. Toch liever met uw eigen gezelschap op pad? Al onze ervaringen zijn als privé ervaring te boeken. O.a. leuk voor een vrijgezellen activiteit, familie-uitje, team-uitje. Informeer naar de voorwaarden., vanaf 6 personen rekenen wij geen meerprijs afhankelijk van het gekozen arrangement en de groepsgrote geven wij een aangepast tarief. 

Wollige alpaca Kinderfeestjes doen wij enkel op aanvraag vanaf 7 jaar (in de groep mogen kinderen van 6 jaar mee). Informeer naar onze arrangementen.