Alpaca Kids

Kleine Kids Alpaca ontmoeting(winter)

Duur: +/- 60 minuten

Speciaal voor onze allerkleinste gasten maar ook leuk voor de grotere alpacavrienden! In een kleine groep onze alpaca’s van dichtbij leren kennen. Deze activiteit kan enkel geboekt worden in de winter vanaf 2 volwassen deelnemers mét een kind onder de 5 jaar. In de zomer kan u met de allerkleinste ook de alpaca’s ontmoeten tijdens onze meet & feed met gebak! Na een korte introductie in onze ontvangstruimte halen we de alpaca’s erbij en kan er uitgebreid mee op de foto gegaan worden en brokjes gevoerd worden.  Lekker een glaasje ranja en een alpacakoekje erbij. Er kan ook een alpacakleurplaat gemaakt worden met echte wol van onze jongens!  Hierna mogen jullie ze via een avontuurlijk paadje over ons landgoed naar de weide brengen waarbij de kleinsten ook zelf met de alpaca mogen wandelen.

Tip: tijdens de kerst zetten we een leuke kerstboom, dragen Jurgen en Ferry een leuke krans en zijn ze extra wollig.

Reserveren

Onze alpacaervaringen worden altijd in kleine groepen georganiseerd. Per ervaring staat het aantal deelnemers vermeld. Toch liever met uw eigen gezelschap op pad? Al onze ervaringen zijn als privé ervaring te boeken. O.a. leuk voor een vrijgezellen activiteit, familie-uitje, team-uitje. Informeer naar de voorwaarden., vanaf 6 personen rekenen wij geen meerprijs afhankelijk van het gekozen arrangement en de groepsgrote geven wij een aangepast tarief. 

Wollige alpaca Kinderfeestjes doen wij enkel op aanvraag vanaf 7 jaar (in de groep mogen kinderen van 6 jaar mee). Informeer naar onze arrangementen.