Onze Alpaca's

Onze Alpaca’s zijn allemaal jonge mannen.

Onze Alpaca’s zijn allemaal jonge mannen. Hoewel ze vernoemd zijn naar Bad Guys, zijn Ferry en de 3 J’s echte lieve boefjes. Allemaal hebben ze een ander karakter. Ze zien er misschien heel knuffelbaar uit met hun grote ogen en zachte vacht, maar alpaca´s zijn van nature geen knuffeldieren. Wel houden ze erg van gezelschap en zijn ze super nieuwsgierig. Tijdens je bezoek kom je meer te weten over hoe je met deze gevoelige dieren omgaat. Wij besteden elke dag aandacht aan ze, waardoor ze echt tam zijn en gewend aan kinderen. Sommige van onze alpaca’s vinden een kroel in hun nek heel fijn, andere vinden er lekker bijzitten meer als genoeg. Net als veel dieren voelen ze de situatie haarfijn aan. We lichten alvast een tipje van de sluier op: een brokje uit je hand eten is één van hun favoriete hobby´s. 

Ferry

Net zoals zijn naamgenoot is Ferry de leider van de bende. Hij loopt graag voorop en als er een brokje te halen valt, zorgt hij er wel voor dat hij eerst aan de beurt is. Ook onze schapen worden af en toe op hun plek gezet door Ferry.

Jurgen

Samen met Ferry was Jurgen één van onze eerste twee Alpaca’s. Jurgen is iets gereserveerder dan Ferry, maar eenmaal hij je vertrouwt komt hij zo uit je hand knabbelen. Lekker in zijn nek krabbelen vind hij heerlijk. Jurgen is een echte ladies man, dames met een zachte uitstraling, trekken meteen zijn aandacht.

Johnny

Onze ´baby´. Jhon(ny) is onze jongste alpaca. Hij ziet er wat anders uit dan zijn 3 grote vrienden. Als hij een sprintje neemt, lijkt hij net een vliegend tapijtje. Ondanks dat hij nog veel moet leren is hij heel nieuwsgierig. JP is zijn beste vriend, maar bij Ferry voelt hij zich al snel wat stoerder. Waar Ferry gaat, volgt Jhonny.

JP

Onze plan trekker. Als hij kon, nam hij de boel over van Ferry. Hij is niet snel onder de indruk en af en toe durft hij het wel aan om Ferry aan de kant de duwen als er brokjes te halen vallen. Hij heeft het wolligste hoofd van onze alpaca’s. Zijn vacht is net als een zijden sjaal, daar moet je gewoon aan voelen!