Alpacorona

Corona update 14 januari 2022!

Wij zijn een kleinschalige alpaca boerderij en bieden altijd alpaca activiteiten met een beperkt aantal deelnemers aan. Daarnaast kan u ook met een eigen groter gezelschap onze alpaca activiteiten privé reserveren.

UPDATE 14 januari 2022!

Vanaf 21 januari 2022 starten wij weer met wandelen! Dit is een buitenactiviteit, onze smulactiviteiten en kinderfeestjes kunnen helaas voorlopig niet doorgaan. Wij hebben hier goed over nagedacht en kiezen er voor om tot 6 maart 2022 enkel wandelingen in te plannen. De wandelingen vinden altijd in kleine groep plaats, bent u met meer dan 6 personen boven de 12 jaar, neem dan even contact op via het contactformulier.

Voor onze wandelingen vragen wij vriendelijk aan iedereen boven de 12 jaar een mondkapje mee te nemen, handen te ontsmetten bij binnenkomst en thuis te blijven bij klachten passend bij corona.

Onze activiteiten zijn corona- proof en vinden in onze goed geventileerde alpaca ontmoetingsruimte in de boerenschuur plaats of buiten.  Onze alpaca ervaringen zijn aangepast aan de huidige RIVM maatregelen. Info over welke activiteiten door gaan, kan u terugvinden op deze pagina. Ook plaatsen wij regelmatig een update op onze social kanalen.  Op onze FAQ pagina kan u ook hier ook meer info over terugvinden.

Coronaproof wandelen

Duur: afhankelijk van de wandeling

meer info kan u terugvinden op de wandelpagina.

Annuleren vanwege corona?

In deze gekke tijd staat gezondheid voorop en versoepelen we tijdelijk onze annuleringsvoorwaarden: tot 48u voor de afspraak mag u kosteloos annuleren.
Wilt u na 48u annuleren? Dan kan u enkel uw afspraak verzetten Na 24u brengen wij 50% in rekening