Alpacorona

Wij hebben onze alpaca activiteiten aangepast aan de geldende covid-maatregelen.

Wij zijn een kleinschalige alpaca boerderij en bieden altijd alpaca activiteiten met een beperkt aantal deelnemers aan. Daarnaast kan u ook met een groter gezelschap onze alpaca activiteiten privé reserveren. Onze activiteiten zijn corona- proof en vinden in onze goed geventileerde alpaca ontmoetingsruimte in de boerenschuur plaats of buiten.  Onze alpaca ervaringen passen wij waar nodig aan zodat ze binnen de huidige RIVM maatregelen passen. De updates hieromtrent kan u terugvinden op deze pagina. Ook plaatsen wij regelmatig een update op onze social kanalen.  Op onze FAQ pagina kan u ook hier ook meer info over terugvinden. 

Gelukkige kan en mag er ondertussen weer heel veel waardoor al onze activiteiten kunnen doorgaan. Bij corona klachten kunnen wij u helaas niet ontvangen.

Op dit moment kan u veilig wandelen met onze alpaca’s. Kijk op onze wandelen pagina. Per wandeling staat aangegeven hoeveel mensen er maximum meegaan en deze kunnen geboekt worden via het reservatiesysteem. Deze wandelingen zijn niet privé tenzij anders aangegeven. 

Verder kan u veilig smullen bij ons. De smulactiviteiten zijn beperkt boekbaar en altijd in een kleine groep. U kan boeken vanaf 2 personen. Vanaf 4 deelnemers boven de 2 gaat de activiteit door.

In volgende gevallen kan u enkel boeken via het contactformulier:

 wandelen met gezelschap met meer dan 6 volwassenen (voordelig tarief), een groter aantal kinderen per begeleider, privé-alpaca ontmoeting met meer dan 2 volwassenen. privé-activiteit, kinderfeestje.

Onze alpaca’s kunnen ook corona-proof uitgenodigd worden als special guests op je Bruiloft of op jouw locatie.


Privé Alpaca ontmoeting

Duur: +/- 60 minuten

Tijdens deze corona-proof -privé ontmoeting hebben jullie met je eigen gezelschap de onverdeelde aandacht van onze 4 alpaca’s. Onze alpaca’s zijn heel zachtaardig en nieuwsgierig. Een ideaal familie-uitje in deze gekke tijd. Na een korte introductie in onze gezellig ingerichte ontvangstruimte of onze ontvangstweide, (afhankelijk van het weer) halen we de alpaca’s erbij en kunnen jullie er uitgebreid mee op de foto en ze brokjes voeren. Maak van dichtbij kennis met Ferry en de 3 J’s. En kom wat meer te weten over hen en alpaca’s. Daarna mogen jullie ze zelf, via een klein omweggetje op ons landgoed, terugbrengen naar de wei.

Reserveren

Annuleren vanwege corona?

In deze gekke tijd staat gezondheid voorop en versoepelen we tijdelijk onze annuleringsvoorwaarden: tot 48u voor de afspraak mag u kosteloos annuleren.
Wilt u na 48u annuleren? Dan kan u enkel uw afspraak verzetten Na 24u brengen wij 50% in rekening