Alpacorona

Corona update 18 februari 2022!

Wij zijn een kleinschalige alpaca boerderij en bieden altijd alpaca activiteiten met een beperkt aantal deelnemers aan. Daarnaast kan u ook met een eigen groter gezelschap onze alpaca activiteiten privé reserveren.

UPDATE 18 februari 2022!

Yes! Langzaam maar zeker vervallen alle beperkingen. Dit wilt zeggen dat ook dat wij weer volledig open kunnen. De wandelingen vinden altijd in kleine groep plaats, bent u met meer dan 6 personen boven de 12 jaar, neem dan even contact op via het contactformulier.

Voor onze wandelingen vragen wij vriendelijk aan iedereen handen te ontsmetten bij binnenkomst en thuis te blijven bij klachten passend bij corona. Wij hebben zelf een mondkapje bij ons voor momenten waar we minder afstand kunnen houden.

Onze activiteiten zijn corona- proof en vinden in onze goed geventileerde alpaca ontmoetingsruimte in de boerenschuur plaats of buiten.  Onze alpaca ervaringen zijn aangepast aan de huidige RIVM maatregelen. Info over welke activiteiten door gaan, kan u terugvinden op deze pagina. Ook plaatsen wij regelmatig een update op onze social kanalen.  Op onze FAQ pagina kan u ook hier ook meer info over terugvinden.

Coronaproof wandelen

Duur: afhankelijk van de wandeling

meer info kan u terugvinden op de wandelpagina.

Annuleren vanwege corona?

In deze gekke tijd staat gezondheid voorop en versoepelen we tijdelijk onze annuleringsvoorwaarden: tot 48u voor de afspraak mag u kosteloos annuleren.
Wilt u na 48u annuleren? Dan kan u enkel uw afspraak verzetten Na 24u brengen wij 50% in rekening