Alpaca’s op locatie

Alpaca’s op bezoek

Maak jouw gebeurtenis extra speciaal met de aanwezigheid van deze lieve dieren. Onze jongens zijn niet veeleisend. Een afgesloten tuin is wel aan te raden, als u graag wil dat ze ook even los kunnen rond lopen. Hou er wel rekening mee dat zij uw mooie rozen misschien een sappig hapje vinden. Sinds 2023 komen we enkel op locatie bij zorginstellingen en/ of zorgacties.

Wij denken graag met je mee. Zolang het een rustige plek is met een stukje gras of een verhard stuk dat af te sluiten is en waar we wat stro kunnen leggen, zijn onze alpaca’s al snel in hun hum. Iedereen kan uitgebreid op de foto, stro en hooi nemen we mee en we ruimen eventuele poepjes netjes op. Van luide muziek, honden en drukte houden onze alpaca’s niet. 

Onze alpaca’s zijn te boeken vanaf 170 euro per uur excl reiskosten en enkel buiten onze reguliere openingstijden. (op basis van max 30km, vanaf 30km is de min tijd 2 uur op locatie) 

Vanaf 10 km buiten Koudekerke rekenen we 0,70 euro/km,  max 100 km van onze boerderij.

Wij bespreken op voorhand met u onze geldende voorwaarden. Onze dieren zijn echte lieverds en hun welzijn en veiligheid staat voor ons altijd voorop. Onze alpaca’s zijn gewend aan kinderen en mensen, maar wij wijzen u er toch graag op dat ze van nature vluchtdieren blijven. Wij zullen hen nooit dwingen iets te doen waar ze duidelijk stress van ondervinden

Je mooiste dag nog specialer maken met onze wollige vrienden als special guests! Alpaca’s op je bruiloft, dat wil toch iedereen!! Je receptie opleuken met een alpaca-fotomoment met jullie gasten of jullie trouwfoto’s maken met onze lieve alpacavrienden. Dat is toch superleuk!

Tijdens een privé ontmoeting bij ons met onze alpaca’s overleggen we met jullie (en/of jullie ceremoniemeester) wanneer, waar en hoe onze alpaca’s aanwezig zijn op jullie bruiloft. De kosten zijn afhankelijk van jullie wensen. Als basisprijs rekenen we 320 euro voor aanwezigheid van onze alpaca’s van 2 uur op je bruiloft. Dit is incl. privé ontmoeting bij ons, professionele begeleiding, voer en stro. Extra uur is bij te boeken voor 50 euro. We kijken samen wat er in jullie tijd past en of er nog extra kosten zijn voor eventueel bijkomende wensen. 

 Tot 10 km buiten Koudekerke rekenen we geen reiskosten, vanaf 10 km rekenen we 0,70 euro/km

Enkele mogelijkheden om een alpaca-toevoeging te geven aan jullie huwelijk: